Το νέο ανώδυνο facelift χωρίς νυστέρι

λίφτινγκ νήματα

Γίνεται από 35 ετών, βασίζεται στα νήματα, δεν υπάρχουν ράμματα, τομές και επιπλοκές και μπορείτε να πάτε αμέσως στη δουλειά σας!

Έχετε 1 ώρα διάλειμμα από τη δουλειά. Επισκέπτεστε τη δερματολόγο σας και ξαπλώνετε στο ιατρικό κρεβάτι. Εκείνη εκτιμά την περιοχή με τη χαλάρωση στο πρόσωπο και εισάγει με μια μικροσκοπική λεπτή βελόνα τα νήματα στην προβληματική ζώνη. Μέσα σε 30’ είστε έτοιμη. Το καλύτερο; Φοβόσασταν ότι θα πονούσατε και ζητήσατε από τη γιατρό να σας βάλει αναισθητική κρέμα. Σας έβαλε από την μία πλευρά του προσώπου. Από την άλλη όμως δεν πονέσατε καθόλου.

Στο πρόσωπό σας υπάρχει πολύ μικρό ερύθημα που υποχωρεί σε λίγη ώρα. Όπως εξηγεί η δερματολόγος Δρ Αμαλία Τσιατούρα, επιστημονική διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine, επιστημονική συνεργάτης του νοσοκομείου «Α.Συγγρός», «το νέο λίφτινγκ γίνεται με νήματα PDO που είναι απορροφήσιμα. Εφαρμόζονται για τη χαλάρωση σε πρόσωπο, λαιμό, στήθος, κοιλιά, γλουτούς, μηρούς, μπράτσα. Είναι ιδανικό για όσους δεν θέλουν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση».

Το λίφτινγκ είναι άμεσο, ενώ τους επόμενους 4-6 μήνες ο οργανισμός παράγει νέο κολλαγόνο και η σφριγηλότητα ενισχύεται.

λίφτινγκ νήματα

Τα PDO έχουν τα εξής πλεονεκτήματα:

-είναι 100% απορροφήσιμα και δεν παρουσιάζουν επιπλοκές

-διαθέτουν έγκριση CE
-είναι από υλικό φιλικό στο δέρμα, το οποίο χρησιμοποιείται χρόνια στην ιατρική
-η αναισθησία δεν είναι πάντα απαραίτητη
-δεν υπάρχουν ράμματα (ούτε άγγιστρα)
-δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας
-μετά μπορείτε να γευματίσετε κανονικά και να πάτε στη δουλειά σας
Το κόστος του λίφτινγκ με νήματα PDO ξεκινά από € 300.