SUMMER EDITION

Σαντορίνη: Το νησί με τα μαγευτικά αξιοθέατα

Δεν είναι τυχαίο που οι άνθρωποι φτάνουν από όλες τις γωνιές του κόσμου στη Σαντορίνη. Δεν είναι τυχαίο που όποιος έχει βρεθεί εκεί, έχει ερωτευτεί μία για πάντα αυτό το νησί. Αν δεν είχατε την ευκαιρία ως τώρα να την επισκεφθείτε, ο παρακάτω οδηγός θα σας βοηθήσει να απολαύσετε την Σαντορίνη όπως πραγματικά είναι: Απλή και μαγευτική.

Η ερωτεύσιμη Φηρά

Ένα τοπίο που μοιάζει να έχει βγει από καρτ-ποστάλ: Η Φηρά, η πρωτεύουσα της Σαντορίνης, θα σας κλέψει την καρδιά. Εκεί θα ανακαλύψετε τα περίφημα λευκά και μπλε σπίτια, οι φωτογραφίες των οποίων κάνουν τον γύρο του κόσμου και μαγεύουν τους πάντες. Θα περπατήσετε σε σοκάκια που κόβουν την ανάσα με την ομορφιά και την απλότητά τους. Θα απολαύσετε την πολυτέλεια σε ξενοδοχεία με infinity pools, σαν να βρίσκεστε σε ταινία. Θα θαυμάσετε την μαγευτική θεά της Καλντέρα, που όμοιά της δεν υπάρχει στον κόσμο.

 

Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα

Στα κορυφαία οινοποιεία του νησιού θα κάνετε μια ξενάγηση στον κόσμο του σαντορινιού κρασιού και, βέβαια, στην απαραίτητη γευσιγνωσία. Δημοφιλείς τοποθεσίες στη Σαντορίνη, όπως η Αρχαία Θήρα και το Ακρωτήρι, θα σας κάνουν να δείτε τα χρώματα του καλοκαιριού να προβάλλονται δίπλα στα απομεινάρια του αρχαίου πολιτισμού του νησιού.

Θα δοκιμάσετε μεθυστικά κρασιά, σε συνδυασμό με τα απαραίτητα συνοδευτικά πιάτα και θα αγοράσετε τοπικές ετικέτες για τις πιο ξεχωριστές περιστάσεις.

 

Εκρηκτικό τοπίο

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά, πιο πολυφωτογραφημένα θεάματα της φύσης. Η θέα της καλντέρας από το νησί, με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Μπροστά σας θα απλώνεται το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, καθώς ο κυκλαδίτικος αέρας θα φυσάει το πρόσωπό σας. Κάπου εκεί, η Σαντορίνη θα σας συνεπάρει.

Το ρομαντικό τοπίο, που όμοιό του δεν υπάρχει, θα πλημμυρίσει την καρδιά σας από την ομορφιά του έρωτα. Δεν είναι να απορεί κανείς, εξάλλου, που εκατοντάδες επισκέπτες έρχονται κάθε χρόνο από την άκρη του κόσμου για να παντρευτούν ή να ανανεώσουν όρκους αγάπης με θέα την Καλντέρα.

 

Κόκκινη παραλία

Μία παραλία που μοιάζει να βρίσκεται στην επιφάνεια της Σελήνης! Το κόκκινο και το μαύρο χρώμα των βράχων  περιβάλλει την παραλία (αποτέλεσμα του ηφαιστείου), τα σκούρα μπλε κρυστάλλινα νερά απλώνονται μπροστά σας, οι υποβρύχιες θερμές πηγές και η κόκκινη άμμος που εναλλάσσεται με μαύρα βότσαλα θα σας μαγέψουν.

Ένα από τα πιο όμορφα, εξωτικά και απαράμιλλα αξιοθέατα της Σαντορίνης.

 

Διαβάστε ακόμη:

3 νησιά για οικονομικές διακοπές το καλοκαίρι

Λίμνη Βουλιαγμένης: Ο μικρός παράδεισος της Αθήνας

Μαρία Σαρίκα

Recent Posts

Dermapen: Το μαγικό στυλό!

Σε αντίθεση με το υαλουρονικό οξύ που είναι μια προσωρινή λύση και απαιτεί συχνές επαναλήψεις,…

10 μήνες ago

Θεραπεία προσώπου με υαλουρονικό οξύ: Για ποιους είναι κατάλληλη;

Θεραπεία προσώπου με υαλουρονικό οξύ: Για ποιούς είναι κατάλληλη; Παρατηρείτε απώλεια όγκου στο πρόσωπο σας…

2 έτη ago

Γέμισμα ουλών με υαλουρονικό οξύ: Πόσο αποτελεσματικό είναι;

Γέμισμα ουλών με υαλουρονικό οξύ: Πόσο αποτελεσματική είναι ως θεραπεία; Το υαλουρονικό οξύ είναι γνωστό…

2 έτη ago

Χαλάρωση μηρών: Θεραπεία ανόρθωσης

Η χαλάρωση της επιδερμίδας των μηρών έπειτα από μεγάλη απώλεια βάρους είναι ένα τελείως φυσικό…

2 έτη ago

Κοιλιοπλαστική με νήματα: Πώς λειτουργεί;

Η κοιλιοπλαστική με νήματα αποτελεί μια μη χειρουργική θεραπεία για την ανόρθωση, ή/και τη σύσφιξη…

2 έτη ago

Πλαστική χειρουργική κόλπου: Αντιμετώπιση χαλάρωσης από τοκετό

Μπορεί η πλαστική χειρουργική κόλπου να αντιμετωπίσει ζητήματα που προκύπτουν έπειτα από τον τοκετό; Ο…

2 έτη ago