Toral Skin Regeneration για φυσική ανανέωση δέρματος

θεραπείες με συστατικά οργανισμό

Για ακόμα πιο φυσική ανανέωση του δέρματος…

Η μη επεμβατική τεχνολογία εξελίσσεται χρόνο με τον χρόνο με ραγδαίους ρυθμούς προσφέροντας πλέον

μια σύγχρονη και επαναστατική θεραπεία ανάπλασης του δέρματος Skin Regeneration.

Η θεραπεία Skin Regeneration, επιτυγχάνει πραγματική βελτίωση στην γενική υφή του δέρματος σε ρυτίδες και ουλές μεταβάλλοντας την υφή του ιστού κάτω από την επιδερμίδα σε αντίθεση με τις περισσότερες μεθόδους φωτοανάπλασης. Έτσι, δημιουργούνται οι ιδανικές συνθήκες για συνεχή αναγέννηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Οι διαφορές είναι φανερές από τις πρώτες κιόλας μέρες από την εφαρμογή της πρώτης θεραπείας και με την επανάληψη προοδευτικά έχουμε ένα ολοκληρωμένο και πάνω απ όλα φυσικό αποτέλεσμα.

Τι χαρακτηρίζει την θεραπεία ΜOSAIC total skin regeneration

Η Θεραπεία έχει την ικανότητα να προσφέρει ουσιαστικά αποτελέσματα στην προς θεραπεία περιοχή, αφήνοντας παράλληλα την εξωτερική στοιβάδα του δέρματος ανεπηρέαστη. Πρόκειται ουσιαστικά για μία φυσική διαδικασία αναγέννησης του κολλαγόνου και της ελαστίνης χωρίς παρενέργειες και σε ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

skin regeneration

Τι μπορεί να περιμένει κανείς

Από την πρώτη κιόλας θεραπεία το δέρμα σας θα είναι φωτεινότερο, νεανικότερο και αναγεννημένο στην όψη. Ύστερα από 3 με 4 θεραπείες το δέρμα σας θα γίνει πιο σφριγηλό και οι διάφορες ούλες ή λοιπές βλάβες θα έχουν μειωθεί δραματικά, εάν όχι εξαφανιστεί.

Τι νιώθει κανείς κατά τη διάρκεια της θεραπείας

Η θεραπεία skin regeneration είναι μια σχετικά γρήγορη διαδικασία και δεν αφήνει απολύτως καμία εμφανή πληγή πάνω στο δέρμα. Οι ασθενείς θα νιώσουν μία απόλυτα ανεκτή θερμότητα στο εσωτερικό του δέρματος τους, ενώ η επιφάνεια αυτού θα υποστεί ένα μικρό οίδημα μαζί με ένα κοκκίνισμα, τα οποία θα υποχωρήσουν εντελώς μέσα σε δύο το πολύ ήμέρες. Αμέσως μετά την θεραπεία είστε σε θέση να επανέλθετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες ίσως μόνο με λίγο make up.

Πόσες θεραπείες απαιτούνται

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά από την πρώτη κιόλας θεραπεία. Προκειμένου να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα, 3 με 6 θεραπείες θα απαιτηθούν. Ρωτήστε τον ιατρό σας για τον αριθμό των συνεδριών που θα χρειαστούν.

Πόσο καιρό θα διαρκέσουν τα αποτελέσματα

Το σημαντικότερο όφελος της θεραπείας είναι το γεγονός ότι το κολλαγόνο και οι ίνες της ελαστίνης του δέρματος συνεχίζουν να αναγεννούνται αδιάκοπα και να βελτιώνονται για μήνες μετά το πέρας του κύκλου των συνεδριών. Προκειμένου να διατηρήσουν οι ασθενείς την νέα τους όψη, θα πρέπει να επισκέπτονται τον ιατρό τους μία με δύο φορές το χρόνο για μία θεραπεία συντήρησης.

skin regeneration

Πολλαπλές ενδείξεις MOSAIC Skin Regeneration

• Ανάπλαση – Ανανέωση Δέρματος

• Αναζωογόνηση – Σύσφιξη Προσώπου, Λαιμού, Ντεκολτέ.

• Βελτίωση της Εμφάνισης των Ρυτίδων

• Θεραπεία Ουλών Ακμής, Χειρουργικών, Τραυματικών και Εγκαυματικών ουλών.

• Θεραπεία Φωτογήρανσης

• Εξάλειψη Δυσχρωμιών, Κηλίδων, Πανάδων

• Βελτίωση της Εμφάνισης των Ραγάδων

• Περιορισμός Διεσταλμένων Πόρων

Διαβάστε ακόμη: Βελτιώστε την εικόνα των ματιών σας εύκολα και ανώδυνα