NOVALOU SUN CARE

Η σειρά Novalou αναφέρεται κυρίως σε βρεφικά και παιδικά δερμοκαλλυντικά καθημερινής περιποίησης και φροντίδας. Είναι ειδικά σχεδιασμένη και μελετημένη για τις ποίκιλες ανάγκες του δέρματος του βρέφους και του παιδιού και ανταποκρίνεται πλήρως στις λειτουργικές ιδιότητες των βρεφικών προϊόντων.

Η σειρά αντηλιακής προστασίας Novalou sun care αποτελείται από την Novalou baby sun care cream SPF 30 και από το Novalou family sun care milk SPF 50+.

Τα προϊόντα της σειράς Novalou sun care είναι με αδιαβροχοποιητικά συστατικά, δερματολογικά ελεγμένα, υποαλλεργικά και χωρίς χρώμα και parabens.

NOVALOU BABY SUN CARE CREAM SPF30 100ml

Αντηλιακή κρέμα προσώπου και σώματος, υψηλής προστασίας με δείκτη SPF 30 για βρέφη και παιδιά. Λόγω των φυσικών αντηλιακών φίλτρων, του βιοζακχαρίτη και της βιταμίνης Ε που περιέχει, παρέχει υψηλή ασπίδα προστασίας απέναντι στην ηλιακή ακτινοβολία. Περιέχει πανθενόλη που συμβάλει στην προστασία και στην ενυδάτωση της επιδερμίδας.

NOVALOUFAMILYSUNCAREMILKSPF50+ 150ml

Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος πολλής υψηλής προστασίας με δείκτη SPF 50 plus. Διαθέτει φωτοσταθερά φίλτρα νέας τεχνολογίας και παρέχει πολλή υψηλή προστασία σε όλη την οικογένεια. Με τη βιταμίνη Ε και τα φυτικά εκχυλίσματα curcuma longa και calendula που περιέχει, συμβάλλει στην προστασία και στην ενυδάτωση της επιδερμίδας προφυλάσσοντάς την από ερεθισμούς και την ηλιακή ακτινοβολία.

για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ…

Tags: gallery