|Monday, September 21, 2020
Bρίσκεστε: Home » Featured » Αντιγήρανση Χεριών: Μάθε για τις νέες μεθόδους και προστάτευσε τα χέρια σου από το χρόνο!

Αντιγήρανση Χεριών: Μάθε για τις νέες μεθόδους και προστάτευσε τα χέρια σου από το χρόνο! 

66

Ειδικά τα χέρια μας, σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος, πέρα από τη φυσιολογική διαδικασία γήρανσης,  είναι εκτεθειμένα από τη γέννησή μας σε όλες τις βλαβερές περιβαλλοντικές συνθήκες και καθημερινές συνήθειες, όπως ηλιοφάνεια, ρύποι, χημικές ουσίες, κάπνισμα, αφυδάτωση, υπέρμετρη χρήση κλπ. Με τον καιρό ο λιπώδης ιστός κάτω από την επιδερμίδα των χεριών γίνεται λεπτότερος, οι φλέβες και οι τένοντες πιο ορατοί, η επιδερμίδα χάνει τον όγκο της.

Με αυτά τα δεδομένα είναι εύκολα αντιληπτό ότι όταν οι αισθητικές θεραπείες περιορίζονται στην ανανέωση του προσώπου, τότε η διαφορά μεταξύ του ανανεωμένου προσώπου και των πιο «γερασμένων» χεριών θα είναι ακόμη πιο μεγάλη.

Στο Athens Beverly Hills Medical Group αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της γήρανσης των χεριών με σύγχρονες δραστικές θεραπείες, η επιλογή των οποίων εξαρτάται από την έκταση και το είδος του προβλήματος.

 
Θεραπεία Radiesse
Το πάνω μέρος των χεριών (η ραχιαία επιφάνειά τους) είναι ένα δύσκολο σημείο, όπου δύσκολα μπορούμε να επέμβουμε. H θεραπεία Radiesse αποτελεί μια νέα ενέσιμη θεραπεία που βοηθά στο γέμισμα των ρυτίδων και στην αναπλήρωση του χαμένου όγκου των χαλαρωμένων και «άδειων» σημείων των χεριών. Πρόκειται για ενέσιμο μαλακό υλικό που περιέχει μικροσφαιρίδια υδροξυαπατίτη (ανόργανα μεταλλικά άλατα ασβεστίου) σε γέλη νερού, το οποίο λειτουργεί ως σύστημα στήριξης κάτω από την επιδερμίδα ενεργοποιώντας την ανάπτυξη του ίδιου του φυσικού σας κολλαγόνου. Έτσι, ακόμη και όταν αποδομηθεί το Radiesse από τον οργανισμό, θα παραμείνει το νέο κολλαγόνο. Με τον τρόπο αυτό η δράση του συνεχίζεται σε βάθος χρόνου κάνοντας το αρχικό αποτέλεσμα να διαρκεί περισσότερο.  H θεραπεία Radiesseεκτός από τα χέρια, δίνει σημαντικά αποτελέσματα στην αύξηση όγκου και την αποκατάσταση του περιγράμματος του προσώπου.
 
Θεραπεία Hydrate
Το HYDRATE είναι μία εντελώς νέα κατηγορία φυσικού υαλουρονικού οξέως, μη διασταυρωμένου. Πρόκειται για μια κλινικά αποδεδειγμένη αγωγή που αντικαθιστά αποτελεσματικά τα επίπεδα υαλουρονικού οξέως στο δέρμα μας, τα οποία μειώνονται με το πέρασμα των ετών εμφανίζοντας την επιδερμίδα εξασθενημένη, με ρυτίδες, τραχειά αίσθηση και χωρίς νεανικό χρώμα και λάμψη. Το Hydrate είναι ειδικά σχεδιασμένο για έγχυση ακριβώς κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας για να βελτιώσει την ενυδάτωση  αλλά και να προστατεύσει (λόγω της περιεκτικότητάς του σε 0,9% μαννιτόλη) έναντι στην καθημερινή φθορά από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες που προκαλούν ελεύθερες ρίζες. Έτσι το δέρμα αποκτά μία αναζωογονημένη φυσική λάμψη, ελαστικότητα, χρώμα ροδαλό και νεανικό. Οι περιοχές που έχουν ένδειξη για τη συγκεκριμένη αγωγή εκτός από τα χέρια, είναι επίσης το πρόσωπο, το ντεκολτέ και ο λαιμός.
 
 
Συχνές ερωτήσεις
 
Θεραπεία Radiesse
Θα δείξει αμέσως το αποτέλεσμα με τη θεραπεία Radiesse και μέχρι πόσο κρατάει;
Τo αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και διαρκεί από 12-18 μήνες. Σε νεώτερους, μη καπνιστές, ασθενείς, η διάρκεια των αποτελεσμάτων μπορεί να προσεγγίσει και τα δύο χρόνια.
 
Σε ποιους απευθύνεται η θεραπεία Radiesse;
Ενδείκνυται για αυτούς που έχουν χέρια τα οποία δείχνουν γερασμένα, χέρια τα οποία διαγράφονται έντονα οι φλέβες και χέρια τα οποία δείχνουν κουρασμένα στην όψη. Συχνά τέτοιου είδους πρόβλημα αντιμετωπίζουν όχι μόνο οι μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες, αλλά και οι πιο αδύνατες και αθλητικές.
 
Πόσες εφαρμογές χρειάζονται στη θεραπεία Radiesse;
Για τους περισσότερους ασθενείς μια εφαρμογή είναι αρκετή. Σε περιπτώσεις που το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο προτείνεται και μια δεύτερη εφαρμογή μετά από 2-3 μήνες.
 
Είναι επίπονη διαδικασία η θεραπεία Radiesse; Που γίνεται η θεραπεία;
H θεραπεία Radiesseγίνεται κατά τη διάρκεια μιας σύντομης επίσκεψης στο Athens Beverly Hills Medical Group & Athens Beverly Hills Plastic Surgery. H εφαρμογή του υλικού γίνεται σε συνδυασμό με τη χρήση τοπικού αναισθητικού ώστε αν υπάρξει ενόχληση, αυτή να είναι πολύ ήπια. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές του την επόμενη ημέρα.
 
Υπάρχουν παρενέργειες;
Τυχόν παρενέργειες όπως οίδημα, μούδιασμα ή παροδική τοπική ευαισθησία οφείλονται στις ενέσεις για την εφαρμογή του υλικού και όχι στην ίδια τη θεραπεία.
 
Θεωρείται επιτυχημένη η νέα θεραπεία Radiesse;
Κλινικές μελέτες έδειξαν ότι τα φυσικά αποτελέσματα διατηρούνται ένα χρόνο ή και παραπάνω σε πολλούς ασθενείς. Γι’ αυτό και ολοένα και περισσότεροι πλαστικοί χειρουργοί και δερματολόγοι, την επιλέγουν για να ανανεώσουν τον χαμένο όγκο των χεριών.
 
Θεραπεία Hydrate
Πώς ακριβώς γίνεται η θεραπεία Hydrate; Είναι επίπονη η διαδικασία;
Όπως κάθε εφαρμογή υαλουρονικού οξέος στην αισθητική ιατρική, έτσι και το Ηydrate είναι μια ενέσιμη διαδικασία. Εγχέεται στην επιδερμίδα με τις λεπτότερες βελόνες που υπάρχουν και προκαλεί ελάχιστη ενόχληση. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι άμεσος και μπορείς να συνεχίσεις τις δραστηριότητές σου την ίδια κιόλας ημέρα.
 
Σε ποιους απευθύνεται η θεραπεία Hydrate;
Η ενυδάτωση των χεριών δεν έχει ηλικία. Σημαντικοί παράγοντες είναι η κατάσταση της ίδιας της επιδερμίδας, αλλά και το κατά πόσο η έκθεση στον ήλιο έχει αφήσει τα σημάδια της σε αυτήν. Η μέθοδος Ηydrate για τα χέρια απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε γυναίκες ηλικίας από 38 ετών και πάνω, ενώ εάν η εφαρμογή γίνει στο πρόσωπο τότε αφορά περισσότερο σε γυναίκες από 30 ετών και πάνω.
 
Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;
Χρειάζονται από 3 μέχρι 5 συνεδρίες, ανάλογα με το πρόβλημα, προκειμένου να έχουμε επιθυμητά αποτελέσματα με διάρκεια.
 
Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;
Από 8 μήνες έως 1 χρόνο, ανάλογα με το βάθος και την έκταση του προβλήματος.

 

 Ευχαριστούμε το Athens Beverly Hills Medical Group για τις χρήσιμες πληροφορίες
 www.abh medicalgoup.comwww.athens-beverlyhills.com
 Αthens Beverly Hills Plastic SurgeryΚολωνάκιΚαρνεάδου 41, τηλ.: 210 7230502
 Αthens Beverly Hills Medical Group, ΓλυφάδαΒασιλέως Γεωργίου 12 και Λαοδίκης,
τηλ.: 210 8949920, 210 8949090
 
 
 

Share via email

Add a Comment

You must be logged in to post a comment.