|Thursday, August 6, 2020
Bρίσκεστε: Home » Celebrities » Η Ζέτα Μακρυπούλια ξεσπά: “Με είπαν ανήθικη! Λοιπόν, για να το ξεκαθαρίσουμε…”

Η Ζέτα Μακρυπούλια ξεσπά: “Με είπαν ανήθικη! Λοιπόν, για να το ξεκαθαρίσουμε…” 

335_c467e714-5a7e-4de8-b887-2f21710c6fc2
Συνέντευξη στο μηνιαίο περιοδικό Celebrity παραχώρησε η  Ζέτα Μακρυπούλια λίγο μετά την πρεμιέρα του Just The Two of Us. H Zέτα Μακρυπούλια φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με το νέο της look από την Ρούλα Ρέβη και μίλησε για όλους και για όλα: για το Just The Two Of Us, την φημολογούμενη παρουσίαση του “Πρωινο ΜΟU” για την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της αλλά και την νέα ταινία στην οποία θα συμμετάσχει.

 

Για το Just The Two Of Us: ”Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να περιμένει κάτι άλλο πέρα από αυτό που είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το μόνο που αλλάζει είναι τα πρόσωπα που συμμετέχουν. Το format και το όλο concept παραμένουν ίδια. Αρχικά υπήρχε η σκέψη από την εταιρεία που διαχειριζόταν τη θεατρική παράσταση “Μερικοί το προτιμούν καυτό”, στην οποία συμμετείχα, να μεταφέρουμε το έργο και στη Θεσσαλονίκη.
Και επειδή η πρόταση του Mega για την εκπομπή συνέπιπτε με μέρα που θα είχα παράσταση, δεν γινόταν να το κάνω. Οπότε, αρχικά, ήμουν αρνητική. Έπειτα, υπήρξε ένα νέο σενάριο, να αλλάξει ημέρα η παράσταση. Εντέλει, αποφασίστηκε από την παραγωγή ότι δεν θα παρουσιαστεί το έργο στη συμπρωτεύουσα. Εξ’ού και αποδέχτηκα την πρόταση του Mega. Τα πράγματα είναι πολύ απλά.” 

 

Για το πρωινό του Mega: “Λοιπόν, για να το ξεκαθαρίσουμε. Όταν κυκλοφόρησε το δελτίο τύπου του Mega για τη συνεργασία μας έγραφε καθαρά ότι θα αναλάβω το “Just the two of us” και ότι γενικότερα είναι μια συνεργασία που τη χαιρόμαστε και οι δύο πλευρές και θα δημιουργηθούν κι άλλα πράγματα από κοινού στο μέλλον.
Τα “άλλα πράγματα” μπορεί να είναι το οτιδήποτε, από ένα ακόμη show μέχρι ένα σίριαλ. Δεν ανέφερα ποτέ επίσημα ότι θα κάνω πρωινό! Όταν αποφασίσω να το κάνω, θα το ανακοινώσω εγώ. Έχω πει εκατομμύρια φορές ότι μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί το κύκλωμα, πως μια είδηση από το τίποτα γίνεται είδηση, να το σεβαστώ, να μην πω κουβέντα και να σκεφτώ “δεν βαριέσαι θα περάσει”.

 

Είμαι οκ με αυτές τις καταστάσεις, γιατί είναι άτυπο κομμάτι της δουλειάς που έχω επιλέξει να κάνω. Όμως όταν επί τρεις μέρες αναπαράγονταν σε εκπομπές και έντυπα ότι είμαι ανήθικη, γιατί θα αναλάβω το πρωινό και θα κλέψω τη θέση κάποιου άλλου, θεωρώ ότι είναι απίστευτα άσχημο, όχι μόνο για εμένα, αλλά και για την οικογένειά μου.
Είμαι μια προσβολή και για τους δικούς μου ανθρώπους. Ας κάνει, λοιπόν, ο καθένας τη δουλειά του, αλλά θεμιτό θα ήταν να μην ξεχνάμε βασικές αρχές που πρέπει να μας διέπουν ως επαγγελματίες και ως ανθρώπους, κυρίως.”

 

Για το νέο της look: “Ήθελα να κάνω μια αλλαγή. Είχα κουραστεί τόσα χρόνια με τα μακριά μαλλιά, τα έχω χορτάσει, καθώς και τα άπειρα χτενίσματα. Ήθελα να τα κόψω, τόσο για την εκπομπή όσο και για τη νέα ταινία που θα κάνω.”

 

Για την νέα ταινία στην οποία θα συμμετάσχει: “Θα συμμετάσχω στη νέα ταινία του Νίκου Ζαπατίνα, με τίτλο “Στα καλά καθούμενα”, με τους Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Τζόις Ευείδη. Γενικώς, θα παίξει πολύς κόσμος.
Είναι μία κωμωδία καταστάσεων. Παρουσιάζει μια γυναίκα που εξαιτίας ενός ατυχήματος βρίσκεται ξαφνικά στο σπίτι ενός άντρα με το αμάξι μέσα στο σπίτι. Και από εκεί ξεκινάει ένα οδοιπορικό με αυτόν τον άγνωστο άνθρωπο, διότι λόγω μιας κληρονομιάς πρέπει να ταξιδέψει σε ένα μέρος για να μεταφέρει ένα πιάνο! Τα υπόλοιπα επί της οθόνης”.

 

Share via email

Add a Comment

You must be logged in to post a comment.