Armani Code Christmas Collector

Το συλλεκτικό μπουκάλι του διάσημου αρώματος είναι εμπνευσμένο από την haute couture

Το άρωμα είναι το πιο σαγηνευτικό αξεσουάρ μιας γυναίκας. Ο Giorgio Armani παίρνει στα χέρια του το μπουκάλι του best seller Armani Code και το μεταμορφώνει σε ένα haute αξεσουάρ, εμπνευσμένος από μια λεπτομέρεια της κολεξιόν του.

Μέσα από το σκούρο αέρινο ύφασμα ενός βραδινού jacket, διακρίνεται ανεπαίσθητα η γραμμή ενός γυναικείου ώμου τον οποίο κρύβουν τα κεντημένα λουλούδια- αυτό το μοτίβο, με την ντελικάτη σαγήνη του, χαρακτηρίζει το μπουκάλι του Armani Code από την πρώτη εμφάνισή του. Τώρα, στην συλλεκτική έκδοση Christmas Collector, μεταμορφώνεται ξανά σε αντικείμενο πόθου, πολυτελές, μυστηριώδες, και πάντα υπέρκομψο.

Το σώμα του μπουκαλιού αγκαλιάζει ένα φίνο, ελαφρύ μαύρο σατέν πάνω στο οποίο είναι κεντημένοι μικροί κρύσταλλοι Sawarovski, που κάνουν τα λουλούδια να λάμπουν, σαν αστέρια στον ουρανό του μεσονυκτίου. Το Armani Code Christmas Collector αντανακλά απόλυτα το στυλ του Giorgio Armani, αποκαλύπτει χωρίς να δείχνει, μαγνητίζει το βλέμμα χωρίς να προκαλεί. Και βέβαια, μέσα του κρύβει το χυμό ενός από τα πιο γοητευτικά ελιξίρια, όπου πρωταγωνιστούν οι νότες από άνθη πορτοκαλιάς. Στα πρώτα δευτερόλεπτα αποκαλύπτονται νότες από πικρό πορτοκάλι, που δίνουν τη θέση τους στο θηλυκό γιασεμί Sambac το οποίο φλερτάρει με μια βελούδινη, αισθησιακή βάση από βανίλια και μέλι, που δίνει στο άρωμα μια μοναδικά αισθησιακή διάσταση.