10 απλοί κανόνες αντιγήρανσης

Ακολουθείστε 10 βασικούς κανόνες που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε νέες.
Σωστός Ύπνος
Ο ύπνος ομορφαίνει λένε οι ειδικοί οι οποίοι υποστηρίζυν ότι η επιδερμίδα ξεκουράζεται κατά τη διάρκει ατης νύχτας.
Ανακαλύψτε την Ρετινόλη
Ο καλύτερος τρόοπος για να γυρίσετε τον χρόνο πίσω είναι να χρησιμοποιείτε προιόντα που περιέχουν ρετινόλη.Τα ρετινοειδή μειώνουν τα σημάδια γήρανσης όπως λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Δοκιμάστε την Κρέμα ημέρας Dermo Expertise Revitalift 10 της L’ Oreal Paris (€19,64 τα 50 ml).
Προσέξτε το βάρος σας
Αποφύεγετε τις γρήγορες δίαιτες που το μόνο που σας προσφέρουν είναι μια καταστροφική αυξομείωση του βάρους. Προσπαθείστε να παραμείνετε σε συγκεκριμένα κιλά με μικρή απόκλιση.
Σωστή διατροφή
Η επιδερμίδα χρειάζεται θρεπτικά συστατικά που την βοηθούν να παραμένει υγιή και λαμπερή. Ισσοροπούμε την διατροφή μας και την εμπλουτίζουμε με ψάρι, σκούρα πράσινα λαχανικά όπως μπρόκολο και σπανάκι και ξηρούς καρπούς. Πίνουμε αντιοξειδωτικά όπως το πράσινο τσάι, μειώνουμε τη ζάχαρη και όταν χρειάζεται παίρνουμε βιταμίνες.
Σκούρες κηλίδες
Ο ήλιος αφήνει σημάδια που έχουν την μορφή κηλίδας και πανάδας. Αν ήδη έχουν κάνει την εμφάνιση τους στην επιδερμίδας σας ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε λευκαντικό προιόν όπως το Even Better Skin Tone Correcting Lotion SPF 20 της Clinique (€ 51,50 τα 50ml).
Χαλαρώστε
Το μυαλό και το σώμα πρέπει να παραμένουν σε πλήρη ισσοροπία μεταξύ τους. Κάνετε ότι χρειάζεται ώστε να ηρεμούν και τα δύο. Η γιόγκα είναι μια καλή λύση.
Κόψτε το κάπνισμα
Το τσιγάρο καταστρέφει το κολλαγόνο και την ελαστίνη με αποτέλεσμα η χαλάρωση της επιδερμίδας να εμφανίζεται πρόωρα.
Δείκτης Προστασίας
Me ήλιο ή με συννεφιά οι ηλιακές ακτίνες είναι παρούσες, απλά δεν τις βλέπετε. Αυτός είναι ο λόγος που η ενυδατική σας κρέμα πρέπει να έχει υψηλό δείκτη προστασίας. Δοκιμάστε την Hydrazen Neurocalm SPF 30 της Lancome (€37 τα 50 ml).
Καθημερινή Ασκηση
Η άσκηση βοηθά στην κυκλοφορία του αίματος και την λάμψη καθώς και την υγιή όψη της επιδερμίδας! Τριάντα λεπτά την ημέρα, πέντε φορές την εβδομάδα είναι αρκετά ώστε να δείτε τεράσται διαφορά.
Σωστή ενυδάτωση
Οσο περισσότερο ενυδατώνετε την επιδερμίδα σας τόσο εκείνη θα σας επιβραβεύει. Πίνετε αρκετό νερό, μειώστε τους καφέδες και περιποιηθείτε το δέρμα με ενυδατικές κρέμες που έχουν πλούσια υφή όπως η Aquamilk της Lancaster.
marieclaire.gr
.
.
.
.
.
.
.
.
.